,

Porvoonseudun Parkinson-kerhon ohjelma  keväällä  2022

Korona epidemiasta johtuen kerhotoimintamme on edelleen tauolla. Jo kolmas vuosi alkamassa. Kun taas saamme kokoontua niin ohjelma jatkuu entiseen tapaan. Käytämme edelleen maskia ja meillä on koronapassi.

Säännölliset kerhotapaamiset ovat kuukauden kolmantena maanantaina  klo 15.00-17.00 nyt uudessa osoitteessa: Kokonhalli, luentotila, Jääkiekkotie 3. Porvoo

Kahvit voi ostaa Lounaskahvila Mickiksestä joka on hallin sisääntuloaulassa.

Porvoon liikuntatoimen ohjattu tuolijumppa Parkinson ryhmälle jatkuu Uimahallin liikuntasalissa. Linnankoskenkatu 2-6, keskiviikkoisin klo 15.00-15.45. Maksuton, ilmoittautua voi tunnin alussa.

Sisäcurling ja pukka pelejä pelataan tiistaisin klo13.30-14.30 Kokonhalli A sali. Vetäjänä Erkki Hietanen Porvoon Invaliidit ry-stä.

Liikunta tilaisuuksiin kaivataan lisää osanottajia,

Kokonhallin osoite on; Jääkiekkotie 3. 06100 Porvoo.

Muistakaa LIIKUNTA ON LÄÄKETTÄ !

Vertaistuki palaverit jatkuvat ķevätkaudella entiseen tapaan. Omenamäen palvelukeskus, kerhohuone Melbassa. Siellä olemme kaikki yhdenvertaisia, meillä on vaitiolovelvollisuus, kuuntelemme toisiamme, puhumme vaan omista asioista, tunteista ja kokemuksista. Tervetuloa !

( Seuraavan  palaverin ajankohta ilmoitetetaan myöhemmin.)

Kevätkauden ohjelma.

Uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Heli Borgström vuoden 2022 alusta lähtien. Ray Johansson jatkaa rahastonhoitajana. Muut toimihenkilöt valitaan myöhemmin.

Sakari Nikkasen luento; "Edunvalvonta ja-laki, jatkuu heti ensimmäisessä kokouksessa, eli kun saamme taas luvan kokoontua.

Seuraamme tilannetta, noudatamme annettuja määräyksiä ja kokoonnumme sitten, kun se taas on mahdollista.

Tammikuun jäsentapaaminen on peruttu.

Epidemiatilanneon  entisestään huonontunut. Kaikki kerhotoiminnat ovat toistaiseksi tauolla. Ilmoitamme heti kun tiedämme asiasta enemmän.