Porvoonseudun Parkinson-kerhon toimintaa keväällä ja syksyllä  2022

OBS! ANNULERAT!

HUOM! Toukokuun kokous / kevätretki PERUUTETTU

Toukokuun kokous pidetään kevätretken merkeissä Humlan retkeilymajalla 16.5.2022, klo 14-17. Pyrimme järjestämään kimppakyytejä. Ilmoittautuminen mielellään perjantai 13.5. mennessä Helille puh. 050 5905050 tai heli.borgstrom(at)icloud.com

Syyskuun kokous

Syyskausi aloitetaan syyskuun kolmantena maanantaina eli 19.9.2022 klo 15.00 - 17.00.  Aihe ilmoitetaan myöhemmin, joten seuraathan sivuja ahkerasti!

KERHOTAPAAMISET

Säännölliset kerhotapaamiset ovat kuukauden kolmantena maanantaina  klo 15.00-17.00 osoitteessa: Kokonhalli, luentotila, Jääkiekkotie 3. Porvoo. Huhtikuun kokous on pääsiäsien takia tiistaina 19.4.2022.

Noudatamme voimassa olevia Koronarajoituksia, huolehdimme turvaväleistä ja käsihygeniasta. Kahvit voit ostaa Lounaskahvila Mickiksestä, joka on hallin sisääntuloaulassa.

KERHON TIEDOTTAMINEN

Tulemme panostamaan jatkossakin nopeaan ja henkilökohtaiseen kerholaisten tiedottamiseen. Olemme juuri saamassa yhteystiedot päivitetyiksi. Toivottavasti mahdollisimman moni löytää kerhomme kotisivut ja vilkaisee Tapahtuma sivuilta viimeiset kuulumisemme.

LIIKUNTA ON LÄÄKETTÄ !

Porvoon liikuntatoimen ohjattu tuolijumppa Parkinson ryhmälle jatkuu Uimahallin liikuntasalissa. Linnankoskenkatu 2-6, keskiviikkoisin klo 15.00-15.45. Tilaisuus on maksuton ja ilmoittautua voi tunnin alussa.

Sisäcurling ja pukka pelejä pelataan tiistaisin klo13.30-14.30 Kokonhalli A sali. Vetäjänä Erkki Hietanen Porvoon Invaliidit ry-stä.

Liikuntatilaisuuksiin kaivataan lisää osanottajia, Kokonhallin osoite on; Jääkiekkotie 3. 06100 Porvoo.

VERTAISTUKI

Vertaistuki palaverit jatkuvat ķevätkaudella entiseen tapaan. Omenamäen palvelukeskus, kerhohuone Melbassa. Siellä olemme kaikki yhdenvertaisia, meillä on vaitiolovelvollisuus, kuuntelemme toisiamme, puhumme vaan omista asioista, tunteista ja kokemuksista. Tervetuloa !

Seuraavan  palaverin ajankohta ilmoitetetaan myöhemmin.